Kakkugalleria

Vuoden 2013 vappukakku sai päälliseksi lakritsikinuskin ja täytteeksi raikkaan sitruunakiisselin. Lisätietoa ja ohje täällä.

9-vuotis synttäreilleen kuopukseni halusi Angry Birds kakun. Teemaksi valikoitui avaruus :) Lisää tietoa kakusta täältä.

Esikoisen 12-vuotis kakun aiheena oli panssarivaunu. Hieman sai kakku arvostelua osakseen piipun asettelusta. Oli kuulemma väärin päin. Ja pyh, ihan sama miten päin se on. ja noin se näytti "kauniimmalta"...

Kuopus harrastaa jalkapalloa ja on sanonut, että hänestä tulee isona jalkapallon maailmanmestari :) Siitä se ajatus sitten lähti... Lisätietoja täältä.

Esikoisen 11-vuotis kakun aiheena oli Harry Potter. Tämä siksi, että poika luki koko Harry Potter kirjasarjan muutamassa kuukaudessa hieman ennen syntymäpäiviään. Lisätietoja täältä.

Töihin päätyi retrokakku tiimin yhteiskeskusteluun.

Haloween 2010 otettiin perheessämme vastaan kurpitsakakulla. Lisätietoja täältä.

Kuopuksen 7-vuotis synttäreillä tarjoiltiin Star Wars kakkua ja voileipäkakkuja (elämäni ensmäiset). Lisätietoja täältä.

Kuopuksen esikoulun viimesenä päivänä vein koululle kiitos-kakun opettajille ja hoitajille. Lisätietoja täältä.

Vuoden 2010 vappukakku. Lisätietoja täältä.

Vuonna 2010 suru-uutinen kohtasi perheemme. Rakas mummini, äitini äiti, lasteni isomummi oli nukkunut pois :( Suuren surun keskellä valmistimme siskon kanssa muistotilaisuuteen viimeisen kakun rakkaalle mummillemme.

Äidin 60-vuotis kakkuun päätyi Matami Mimmi kekelle kukkapaljoutta :) Tämäkin toteutettu yhteistyössä sikon kanssa. Lisätietoja täältä.

Tämä appelsiini-valkosuklaa juustokakkukin päätyi äidin 60-vuotis juhliin.

Esikoiseni oli 10-vuotiaana (ja on kyllä edelleenkin) todella kiinnostunut fossiileista ja jalokivistä. Niinpä kakkuun päätyi trilobiitti. Lisätietoja täältä.

Kuopuksen ensimmäisille lastenkutsuilla oli teemana merirosvot ja kakun aihekin oli sen mukainen... Lisätietoja täältä.


Isä kun täytti 60- vuotta, teimme siskon kanssa useamman kakun tätä juhlistamaan. Ensin ne viralliset kakut sukulaisjuhliin...

...ja sitten vähän epävirallisempi naapureille ja muille tuttaville ;)

Jälleen kakkua töihin :)

Kuopus oli 6-vuotiaana todellinen Bakugan-fani, joten ei ole vaikea arvata kakkutoivetta. Kakkuun päätyi lopulta Bakuganien päähahmo, Drago. Lisätietoja täältä.

Kun vietimme miehen kanssa 10-vuotis kihlapäivää, juhlistimme sitä sytämmin. Lisätietoja kakusta täällä.

Kuopuksen viimeisellä päiväkotiviikolla leivoin päikkyyn kiitos-kakun. Täytteeksi valitsin mansikkasurvoksen + hillo sekä valkosuklaamoussen.

Töihin päätyi tämäkin kakku. Projektin päättymisen kunniaksi tein kakun, jonka täytteenä oli caipirinhamousse. Ruusut on tehty silikonimuotin avulla, samoin lehdet. Oksat on tummaa suklaata.

Äitienpäiväksi kokeilin uutta silikonivuokaani. Aivan ihan sydänvuoka. Täytteenä kakussa mustikka- sekä valkosuklaamoussea.


Vuoden 2009 vappukakku päätyi töihin piristämään työpäivää. Täytteenä sitruunatahnaa sekä diplomaattikermaa.


Esikoinen sai 9-vuotis kakukseen Darth Vaderin. Tosin hieman pääsi Vader kalpenemaan, kun ihan vain kokeilin vähän uutta helmiäissuihketta, öhm...
Täytteenä tässä kakussa on lempparini caipirinhamousse. Nams...

Kuopus sai sitten 5-vuotis kakukseen Spidermanin isoveljen innoittamana :) Nyt tosin hieman luistin, sillä halusin kokeilla valmista kakkukuvaa kakun päälle. Ihan kivan näköinen, mutta makus ei sitten yhtään, ikävää :(

Esikoinen sai 8-vuotis synttäreilleen Spiderman kakun. Tämäkin toteutettu maalaamalla. Kumma juttu kun maalaamaan ei oppinut ensimmäisen kakun kanssa...

Tämä on minun ja mieheni yhteinen 30-vuotis kakku. Ikäeroa meillä kun on hieman reilu 3 kk.
Kolme ruusua symboloi minun kolmea vuosikymmentäni ja kolme liljaa tuon isännän kolmea vuosikymmentä. Isäntä toivoi punaisia liljoja, joten pitihän toive sitten toteuttaa :)

Sisko sai minut aikanaan innostumaan "kakkuilusta" ja tästä kakusta kaikki sai alkunsa vuonna 2007, kun rakas kuopukseni täytti 4 vuotta.
Tämä oli ensimmäinen kosketus pastamaisiin elintarvikeväreihin. Ja minähän en todellakaan ole mikään maalari, joten jälki on sen mukaista, mutta kyllä tämäkin kakku kauppansa teki.

4 kommenttia:

  1. Oi, mitä kakkuja! Aarrearkku ja muistokakku minusta kaikkein ihanimmat.

    VastaaPoista
  2. Olet taiteilija! Itse en voi syödä vehnäjauhokakkuja, mutta gluteenittomana kelpaisi mikä tahansa näistä luomuksista.

    VastaaPoista
  3. Todella upeita. Taitava kakkumaakati oot!

    VastaaPoista