torstai 30. huhtikuuta 2015

Ensimmäinen rullakappani

Siitä on jo kaaaaauan, kun virkkasin keittiön lampunvarjostimen. Varjostimen valmistumisen jälkeen katselin keittiön verhoja ja tuumin, että ne nyt ei sovi alkuunkaan uuteen varjostimeen... Mutta hämäläinen kun olen, en saanut aikaiseksi kuin kankaiden pikaisen hankinnan. Sen jälkeen kankaat loikoilivat kaapissa odottamassa hetkeä, jolloin jaksaisin kaivaa ompelukoneen esiin (ompeleminen ei todellakaan ole lempipuuhaani). Vihdoin ja viimein jokunen viikko sitten nostin ompelukoneen koirien trimmauspöydälle (on muuten ääreist näppärä ompelupöytänä tuo korkeussäädöllä varustettu trimmauspöytä) ja etsiskelin kankaat esiin. Ja niistä syntyi elämäni ensmäinen, muttei takuulla viimeinen rullakappa :)
Kangasvalintaan idean otin suoraan Ompelun Ihanuus blogista.
Toteutus ei minulla tosin ole yhtä siisti, mutta menkööt, tämä oli tällainen kokeilu :) Joka pitäisi muuten heti korjata, perfektionisti kun olen.

Ihastuin tähän verhomalliin. Jotenkin yksinkertaisen kaunis :)
Ja mielestäni uusi verho sopii ihan kivasti uuteen keittiönlamppuunkin :)
Tosin nyt on seuraava ongelma, olohuoneen verhot ei sovi lainkaan värimaailmaan ja koska olohuone jatkuu suoraan keittiöstä, on olohuoneenkin verhot vaihdettava :-\
Ja tuo keittiön verhon verhotankokin pitää uusia... ja...
Olenkohan päätynyt sisustuskierteeseen :)

2 kommenttia:

 1. He-he, niin se lähtee vaivihkaa, ihan käsistä...!
  Kaunis verho!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Ja kun vauhtiin päästään, niin taitaa mennä olohuoneen kaihtimetkin vaihtoon :)

   Poista