lauantai 14. helmikuuta 2015

Myssypaketti toimitettu

Nyt on sytomyssyt toimitetty TAYS:iin. Kävin viemässä ne henk.koht (itse asiassa jo keskiviikkona). Toivottavasti niistä on edes pientä iloa saajilleen.

Kaikenkaikkiaan sain seitsemän myssyä valmiiksi Sytomyssyjä ystävänpäiväksi -haasteen aikana. Näistä viisi löytyy aikaisemmasta postauksestani.
Loput kaksi myssyä tein molemmat Novitan Puro Batik langalla, Bravo-myssyn mallilla.
Malli vaikuttaa aivan ihanalta. Sellainen rennon lötkö :)
Ja olipa tämä malli voittanut Seijasiskon teettämän sytomyssymallikyselynkin aikanaan :)
Käytin puikkoja 4,5mm sekä 3,5mm, silmukkamäärällä 100.
Langanmenekit näihin pipoihin 53g ja 61g. Syy langanmenekkien eroon on se, että tein toisesta jonkin verran lyhyemmän, koska langa uhkasi loppua kesken :-\

Kaikenkaikkiaan seitsemään tekemääni sytomyssyyn kului 445g lankaa. Ja kun vuoden alusta olen ostanut lankaa "vain" 250g, olen kuin olenkin miinuksen puolella :)

6 kommenttia:

 1. Puro Batikissa on syötävän ihanat värit ja kiva lanka neuloa. Koitan taas alennusmyynneistä kytsiä, jos vielä innostun enemmässä määrin sytoilemaan. Tuollainen suora peruspipa ilman ylenpalttista krumeluuria on oma suosikkini, väri on se juttu. :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, batikin värit on herkulliset ja ihanan pehmeä lanka. Oli tosi kiva neuloa pelkkää suoraakin, yksivärisellä olis ollut varmaan nihkeempää :)

   Poista
 2. Kauniita sytomyssyjä! vein eilen yhden ja näitä ei näkynyt, ovat saaneet uuden kodin. Yksi valkoinen palmikkomyssy oli, tuskin kuitenkaan prinsessainen, en tarkemmin katsonut. Tiesithän, että Merletto vastaanottaa myssyjä, jos et pääse viemään? Mukava lukea kuka näitä tekee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Ihan mahtavaa kuulla, että myssyt ovat saaneet uuden kodin :)
   Tuo onkin hyvä tietää, että myssyjä voi viedä Merlettoonkin. Kiitos tiedosta :)

   Poista