sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Hieno nimi huivilla :)

Nyt se on valmis :)
Tilasin reilu pari vuotta sitten Moda lehden itselleni ja tulleiden lehtien lukumäärään nähden melkoisen vähän olen löytänyt niistä mieleisiä ohjeita. Osa syy taitaa olla siinä, että en kunnolla keskity näkemääni malliin vaan käännän sivua heti, jos malli ei iske. Niin kävi tämänkin mallin kanssa...
Ihan kiva huivi, mutta ei vaan innostanut kuvan perusteella, kunnes törmäsin samaiseen huiviin "internetin syövereissä". Jo pelkkä huivin nimi, LazyKaty, kiinnosti ja pakko oli kaivaa tuo Moda 4/2011 esiin ja tutkia mallia hieman tarkemmin. Enemmän kuvia nähtyäni ihastuin huivin malliin (lehden kuvasta mallia ei mielestäni ihan heti hahmota).
Huivini on ollut jokusen aikaa valmiina, mutta pingottaminen kesti, se kun ei ole kaikkein mieleistä puuhaa ja pingotuspaikkojakin on hieman niukasti. Loppuviimeksi päädyin levittämään vuoderahin sängylle ja sen päälle muovitetun froteen. Sitten liki 300 nuppineulalla huivi kiinni rahiin ja kunnon kastelu päälle :) Lopputuloksena ihan ok huivi, vaikka nuo "pitsihuiput" voisivat olla hieman tylpemmät.
Ohje: Tuch / shawl *LazyKaty* (Ravelry) tai Moda 4/2011
Lanka: Noro Flower Garden
Puikot: 3mm, 100cm pyöröpuikot

Tein huivista hieman suuremman kuin ohjeessa. Omassani oli 189 silmukkaa ennen reunapitsin aloitusta. Huivi on helppotekoinen, joten sopii hyvin minunlaiselle satunnaisneulojalle :)

5 kommenttia:

 1. Ihana huivi. Pitääpä mennä kirjastoon tutkimaan löytyykö kyseistä lehteä...

  VastaaPoista
 2. Kiitos.
  Toivottavasti lehti löytyy :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis! Tää on todellakin to do-listalla :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos.
  Ehdottomasti suosittelen tekemään, vaikka alussa saattaa tulla olo "että mitähän tästäkin tulee", mutta lopputulos on kyllä sen väärti :)

  VastaaPoista
 5. ja lanka on myös hurmaava!

  VastaaPoista