lauantai 3. marraskuuta 2012

Alussa oli...

...kaavat, kasa kankaita ja kolme vetoketjua. Tavoitteena saada niistä joskus jotain aikaiseksikin.
...ja mitä niistä sitten loppujen lopuksi valmistui....

... no käsilaukkupa hyvinkin niin :)
Sisko meinasi saada sätkyn, kun näki kankaan ja vielä suuremman sätkyn, kun kerroin, mitä aioin niistä ommella. Ei voinut ymmärtää, että joku haluaisi tuosta kankaasta ihan julkisella paikalla kuljetettavan laukun, Isoäidin verhot sanoi minun anastaneen...
No, enhän minä laukkua siskolle tehnyt, vaan itselleni ja itse ihastuin kankaaseen heti kun sen kangaskaupan kilokangaslaarista bongasin. Ihanan retromainen ja juuri minun väritkin :) Vuorikankaaksi valikoitui ihanan aniliininpunainen puuvillakangas ja vetoketjut tietenkin samaa sävyä. Ihana!

Alkuperäinen käsilaukun ohje on maaliskuun 2012 Suuri Käsityö lehdestä. Ostin kyseisen lehden heti, kun jossain blogissa (en kyllä muista missä) näin tuollaisen laukun. Se näytti niin hienolta, että pakkohan minunkin oli yrittää sellainen tehdä.
Laukun tekemistä varten ilmoittauduin paikallisen kansalaisopiston ompelukurssillekin. Minä kun en ole kovin hyvin ystävystynyt ompelukoneen kanssa, joten hieman neuvoja kaipailin ammattilaiselta. Varsinkin kun tein laukkuun melkoisesti ohjeesta poikkeavia muutoksia, sillä halusin laukkuun keskitaskun sekä sivutaskun ja vielä vetoketjun laukun sulkemiseksi.
En todellakaan ole mikään ompelija, mutta katsotaan, josko ompelukärpänen silti tästä pistäisi...

2 kommenttia: